Monday, 26 September 2011

kawan-kawan UiTM ^^

entry kali ni, aku na citer sal kawan2 aku yang sentiase besame aku ^^
kalau korang na tawu la an, kami dah besame sejak masuk uitm ni.
kirenye dah 3 sem kami besame2, kua same2, makan same2, happy same2. ^^
ngumpat same2, even gaduh pun tetap besame. ><
okayy, ni la  kawan2 aku yang dah 3 sem besame2 nan aku:
nurul, yatt, wani, aku ^^
antare dorang bertige, aku paling rapat nan wani.
aku kenal nan wani ni start masuk UiTM Shah Alam.
sebabnye dy ni duk 1 bilik nan member skola aku (nadhira husna) mase kat Kolej Melati dulu. ^^
mase kat sane, kami penah kua besame2, makan same2 n gelak tawe sume same2.
tapi sume tu hanye tinggal kenangan je.
sebabnye, sebenanye kami punye surat tawaran masuk UiTM ade kesalahan sikit. =.='
dulu kami sume ni dapat kos Diploma in Textile.
tapi tah cane tah bole pulakk salah sebab kat shah alam, dip tex mmg tade.
so, lepas jumpe dekan sume2 and siap adekan pejumpaan sume, akhirnye.......
kami tepisah kos. =.='
okayy, memang tekilan sangat la kan, aku bole pulakk tepisah nan member skola aku tu.
takat kos lain, aku okayy agy, tapi UiTM pun dah lain2 dah.
usna dapat arau, aku lak dapat pilah. ><
eh2, okayy. sambung citer ni.
hah, aku dapat la pulakk kos yg same dengan mis wani nih, nan nurul skali.
yatt pulakk still textile. ^^
mase sem 1, kami berempat ni dapat la 1 umaa. yayy! ^^
bile dah 1 umaa tu la jadi rapat sampai sekarang. yahooo!
tu la care kami berempat kenal2. ><
okay, sekarang dah sem 3. and and and.....
nurul ni, kua la pulakk dari u. T.T
sumpah cedey, mase aku dapat tawu dy na kua.
mase aku wat entry nih, dy dah tade kat u ni.
and now, tinggal la kami bertige.
eh2, tapi an, ade jugak kawan lain.
tapi tatau la nape, gambar dy ta le na upload. =.=
so, aku rase tu je la citer aku.
aku pun da tatau ta citer ape lagy.
hope korang enjoy ^^
wani and aku

nurul and aku 

aku and yatt

2 comments:

  1. errrr, donna??
    ade lagi gambar dy lam lappy aku niy.
    tapi ta masukkan lah ><

    ReplyDelete