Friday, 23 September 2011

first time buat blog

first time ni buat blog.. tu pun sebab aku tengok ramai kot yang suka. ^^ so, entry first ni just na bagi intro je la. pasal diri aku kot. ^^
korang bole la panggil aku mia, jangan tanye name betul sudah la ekk. =.= aku simple je, suke berkawan. bia la ramai2 kawan kan, aku lagi suke. ^^ age aku pada 1st dec nty cecah la 19. yayy!!! dah besa akhirnye! ^^ tapi an, pangai aku ni still macam budak2 lagy la. hehe~ :D aku ni simple je la, tapayah na hot2 sangat. n aku ni jenis yang ta suke kene marah. lagy2 nan orang yang aku sayang~ ^^ okay, aku tinggal kat selangor, dengan family la. anak ke 5 dari 6 beradik. ^^ and now aku study kat UiTM Kuala Pilah, 9state! walaweyy, tempat ni sangat dalam. ape pun tade kat sini. =.=" lw korang rajin, meh la turun kuala pilah, kite jumpe2. >< hah, kat sini aku ambil kos dip in foodtech. best gile, sal kami belajar sal makanan, nutrition n kami wat makanan sendiri. contoh macam aiskrim, mini burger, donut n macam2 lagi lah.
lagi lagi lagi..... itu je la kot intro dari aku. n one more thing, jangan penah wat aku marah ekk. aku ta respect sesape yg kuat pasan, kuat marah, kuat tacink n kuat ngumpat. =.=" okayy, tata.. selamat malam.. aku na sambung study. ^^

6 comments:

  1. good luck . just follow me okayy adk manes ^^ muah sikit <3

    ReplyDelete
  2. wawawa, selamat berblog....micha mia...nnti follow blog mimi tau...hik3....

    ReplyDelete
  3. okayy mimiey ^^
    done follow you. nice nubhan~ ^^

    ReplyDelete
  4. yeyeaaa...i love nubhan..hahahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe
    untung la dapat jumpe artis kesayangan. ^^

    ReplyDelete