Friday, 21 October 2011

kesakitan hati -,-

heyy korang ^^
lame dah tak update blog nih
hehe
entry ni aku just nak luahkan rase hati ni yang agak kebangangan
betul ke tu aku eja =,='
ape2 jee lahhh ><

hmm, aku nak cakap sal budak bucux sorang nih
agak tekilan jugak la dengan dy nih
tadi dy text aku, pastu aku reply lahh
then......
dy terus diam
okayy, aku cedey nih T_T
bole lak awak wat acetu kann -,-

okayy, thanx sebab call saya pagi tu
(13 hb)
saya happy sangat setelah 10 hari kite tak contact
or maybe lebih dari tu -,-
argghhhhhh!
majukmajukmajukmajukmajuk!!!
10 hari sekali je you contact i kann
eeeeeeee, mia ase cam nak lempang2 je you ni taw
okayy, dah
pasni mia stop text you
sebab you pun susah sangat nak reply kann??
(sakit hati sangat)
tapi tape, mia still petahankan hubungan ny okayy? ^^
mia sayang awak siket je akhir2 nih -,-
tah la, ikut lahh
but, dun't wurry coz mia takan break our promises ^^
i miss you so muchh
kbabai~ ^^

Mr. and Mrs. A

Friday, 7 October 2011

sombong ke??? -,-

okayy, entry kali ni pasal status SOMBONG -,-

aku memang sombong, ada masalah??
okayy, aku tipu~ -,-
adoii, aku pun tatau la, orang yang menilai aku
so, ikut korang la kan na cakap aku sombong ke ape ke
ape yang aku akan cakap adalah...
SOMBONG AKU BUAT KAU MISKIN KE?? =.="
yang kau nak kecoh2 sangat cakap aku sombong nape???
please tell me why?? why??? WHY????? grrrr~ -.-
for those yang kenal aku, aku ase dorang takan penah cakap aku sombong
tettttttt. ><

okayy, memule aku kene status SOMBONG ni apabila....
aku tak reply chat dr dy -,-
helloooo, i'm busy lahh
sedap je an mulut korang nak cakap itu ini
pot pet pot pet je =..=
ad korang tanye aku nape lambat balas???
or mybe nape tak balas???
tapenah pun korang tanye, terus je sesedap mulut nye korang cop aku SOMBONG -,-
i hate you you you you -,-'
senang je korang judge aku an, ingat aku niyy tade hati ke hah??
ingat aku ni tunggul ke??
tade pasaan??? tade rase cedey??
ape yang aku nak cakap, aku tapenah pun judge korang camtu an -,-
why me??? ape salah aku??? ~.~
rase cam nak maki pun ade gak, tapi tape lahh
aku dah janji kat diri aku yang aku akan benti maki hamun
sume tu pangai budak2 ^^

banyak lagi sebenanye rase tak puas hati aku kat korang
tapi tapelahh, aku pendam jeee
aku btawu aku sombong, so jangan la kawan nan aku
for those yang rase aku sombong, just...
STAY AWAY FROM ME!!!
thank you ^^
and by the way, korang yang cakap orang sombong ni, 
sebenanye tawu tak ape tu sombong???
hahahaha renung2kan dan selamat beramal~ <3 ^^