Tuesday, 6 December 2011

sem baru^^

assalamualaikum, hai korang^^
sudah 3minggu masuk sem baru,
okayy, aku dah jadi senior :D
sem baru, umur baru, class becampur2 =,=
untuk pengetahuan korang, now aku ttinggal kat luar, 
tade dah duk2 kolej nih~~
umaa sewa nih okayy lahh,
budak2 pun okay, just aku tak bape nak rapat sangat nan dorang.
aku still memalu lagi (konon) ><
mmm, setakat nih, semua okayy lah kot.
or maybe ade yang tak! haha -,-

okayy, sebenanye aku nak cite kat korang keadaan UiTM Negeri Sembilan nih.
aku tengok semua dah pakat nak ubah2.
kat sini dah mula ade 'gym'.
tapi aku tapenah nak pegi pun sebab terdedah.
hah, korang bayangkan la sendiri ehh :p
pastu...... banyak lah yang berubah.
aku pun malas nak cite sal perubahan yang bese2 je -,-

cite pasal class aku lak....
class aku tediri daripada 12 orang gegurl sahaja!^^
ddari last sem kot macam nih :)
budak2, okayy lah.
aku ase bese je...
and for the lecturer, aku memang suke gile lah kann.
lecturer food tech sume baek2, comel2, 
sampaikan aku takut lak tepijak kepale dorang. kihkih ><
aku rase besyukur sangat lah dapat lecturer acetu^^

habes sudah cerita sem baru.
btw, i hope this sem tade sape2 la yg wat 'taik' macam sem2 lepas =.=
aku tak suke lah sem berakhir dengan tragedi :(
tolong eh korang2, jangan carik gaduh^^ muahhh <3

No comments:

Post a Comment