Friday, 21 October 2011

kesakitan hati -,-

heyy korang ^^
lame dah tak update blog nih
hehe
entry ni aku just nak luahkan rase hati ni yang agak kebangangan
betul ke tu aku eja =,='
ape2 jee lahhh ><

hmm, aku nak cakap sal budak bucux sorang nih
agak tekilan jugak la dengan dy nih
tadi dy text aku, pastu aku reply lahh
then......
dy terus diam
okayy, aku cedey nih T_T
bole lak awak wat acetu kann -,-

okayy, thanx sebab call saya pagi tu
(13 hb)
saya happy sangat setelah 10 hari kite tak contact
or maybe lebih dari tu -,-
argghhhhhh!
majukmajukmajukmajukmajuk!!!
10 hari sekali je you contact i kann
eeeeeeee, mia ase cam nak lempang2 je you ni taw
okayy, dah
pasni mia stop text you
sebab you pun susah sangat nak reply kann??
(sakit hati sangat)
tapi tape, mia still petahankan hubungan ny okayy? ^^
mia sayang awak siket je akhir2 nih -,-
tah la, ikut lahh
but, dun't wurry coz mia takan break our promises ^^
i miss you so muchh
kbabai~ ^^

Mr. and Mrs. A

No comments:

Post a Comment